1920x1080.jpg
  • jpg

XITE lanceert speciale programmering rondom EK-wedstrijden van het Nederlands elftal

AMSTERDAM, 12 juni 2024 -  XITE kondigt een bijzonder programma aan ter gelegenheid van de wedstrijden van het Nederlands elftal tijdens het Europees Kampioenschap voetbal deze zomer. In de unieke serie 'Warming-Up Met' presenteren Ryan Babel, Yuki en Wesly Bronkhorst hun favoriete muziekvideo's die hen in de juiste stemming brengen voor de wedstrijden van Oranje.

Het Nederlands elftal start zondag 16 juni aan het EK en zal drie spannende wedstrijden spelen in de groepsfase. Om Oranje supporters klaar te stomen voor iedere wedstrijd zendt XITE voorafgaand een takeover uit waarin Ryan Babel, Yuki en Wesly Bronkhorst hun ideale muziekvideo-elftal presenteren in de klassieke Nederlandse opstelling 4-3-3. Verwacht een eclectische mix van pop, dance, hiphop, hits van eigen bodem en meer! De shows worden uitgezonden op de XITE televisiezender en XITE Hits (4001) op Samsung TV Plus.

XITE Presents: Warming-Up Met:

16/06 | 14:00 | Warming-Up Met: Yuki

21/06 | 20:00 | Warming-Up Met: Wesly Bronkhorst

25/06 | 17:00 | Warming-Up Met: Ryan Babel

Over XITE

XITE wil de beste muziekvideo-ervaring ter wereld bieden. XITE werd in 2008 opgericht in Amsterdam en bereikt nu meer dan 100 miljoen huishoudens in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Australië via lineaire netwerken, interactieve TV en on-demand streamingdiensten. Het bedrijf heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop het publiek muziekvideo's ervaart en biedt toegang tot meer dan tweehonderd playlists en kanalen.

XITE lanceert speciale programmering rondom EK-wedstrijden van het Nederlands Elftal

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste XITE nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL