Karaokeboxxite.jpg
  • jpg

XITE lanceert Karaoke Box met o.a. Supergaande, Kaj van der Voort, PLEUN, Bizzey en F1rstman

It’s karaoke time! XITE lanceert vandaag de eerste aflevering van het gloednieuwe format 'Karaoke Box'. In dit nieuwe wekelijkse YouTube-programma zingen artiesten als Supergaande, Kaj van der Voort, PLEUN, Bizzey en F1rstman hun grootste guilty pleasure song, gepaard met een van hun eigen tracks. Karaoke Box is elke vrijdagmiddag om 16:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van XITE. 

KAJvandervoortkaraokeboxxite.jpg
  • jpg

De eerste gasten in XITE’s Karaoke Box zijn Nesim en Qucee, beter bekend als het YouTube-duo Supergaande. De mannen scoorden afgelopen zomer een enorme hit met de track ‘Pardon Doe Normaal’ en zijn sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Zo wonnen ze afgelopen jaar zelfs de XITE Award voor Best Online Artist. Voor Karaoke Box kozen de mannen Gordon's klassieker ‘Mag Ik Nog Even Bij Je Zijn’ en doen ze hun nieuwste track ‘Accepteren’. Benieuwd hoe dat klinkt? Check het nu in de eerste aflevering van Karaoke Box! 

SUPERGAANDE doet HILARISCHE cover van GORDON's 'Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn' | Karaoke Box

Over XITE

XITE zendt als muziekvideo brand 24/7 de populairste muziekvideo’s uit. De zender bereikt inmiddels meer dan 15 miljoen huishoudens in Nederland, België, Duitsland, Qatar en Canada. Eind 2015 bracht XITE de Personalised Music Television service uit, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, en kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal bouwen. Bovendien heeft XITE een eigen productieafdeling gespecialiseerd in het maken van original en branded music content.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste XITE nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL