Sluwe Ollie is deze maand XITE Kickstart
  • jpg
Sluwe Ollie is deze maand XITE Kickstart

Sluwe Ollie is deze maand XITE Kickstart

AMSTERDAM, 6 juni 2024 -  Maak kennis met de nieuwe XITE Kickstart van deze maand: Sluwe Ollie. Het opkomende talent dropte onlangs zijn nieuwe single ‘Alles In Bedrijf’ en met de bijbehorende muziekvideo is hij de Kickstart van deze maand!

Oliver Dane, ook wel bekend als Sluwe Ollie, groeide op in Schiedam, waar muziek van jongs af aan een onmiskenbare rol speelde in zijn leven. Dankzij zijn moeder stond er thuis altijd muziek aan en vooral nummers van Sean Paul waren niet weg te denken. De charismatische uitstraling en unieke klanken van de dancehall-legende inspireerde Sluwe om op jonge leeftijd zelf muziek te gaan maken.

Door het verlies van zijn moeder ging Sluwe niet verder met muziek en belandde hij in de criminaliteit. Op een bepaald moment pakte hij het schrijven van teksten op en merkte dat dit goed werkte als uitlaatklep. Sluwe begon meer te investeren in het maken van muziek.

Het eerste grote succes in zijn muzikale carrière kwam in 2017, toen Sluwe samen met ADF Ricky het nummer 'Tien Keer' uitbracht. Dit succes was een keerpunt in zijn carrière omdat het hem vertrouwen gaf om door te zetten met zijn muziek. Daarna volgden verschillende projecten en singles, en in 2022 brak hij landelijk door met de single 'Herra', dat onderdeel is van zijn debuut EP 'EEN' (2023).

Eerder dit jaar dropte Sluwe Ollie al twee singles en zojuist heeft hij een nieuwe single uitgebracht genaamd 'Alles In Bedrijf'. Met de bijbehorende muziekvideo is Sluwe Ollie de Kickstart van de maand juni. Dat betekent dat je de video extra vaak ziet op XITE.

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste XITE nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL