Koningsdag Spectaculair Thuis: XITE en Samsung TV Plus brengen de oranje feestvreugde direct naar jouw huiskamer
  • jpg
Koningsdag Spectaculair Thuis: XITE en Samsung TV Plus brengen de oranje feestvreugde direct naar jouw huiskamer

Koningsdag Spectaculair Thuis: XITE en Samsung TV Plus brengen de oranje feestvreugde direct naar jouw huiskamer

AMSTERDAM, 8 april 2024 - Koningsdag nadert en Nederland maakt zich op voor een dag vol festiviteiten en oranjegekte. Voor diegenen die van plan zijn om Koningsdag thuis te vieren, hebben XITE en Samsung TV Plus een verrassing in petto die jouw feest naar een hoger niveau tilt.

Op 27 april, ter ere van de 57e verjaardag van Koning Willem-Alexander, biedt XITE een buitengewone kans aan feestvierders om een exclusief optreden van The Partysquad te bemachtigen voor hun huisfeest. De groep, bekend van hits als 'Rampeneren', 'Ik Ga Hard' en 'Systeem', is een bekend gezicht op talloze festivals in binnen- en buitenland. Hun energieke optredens tillen elke gelegenheid naar ongekende hoogten.

Om deel te nemen, dienen geïnteresseerden een video in te sturen waarin ze laten zien waarom juist hun huisfeest het toneel moet zijn voor dit spetterende optreden. Deelnemers worden gevraagd om vragen te beantwoorden en een korte rondleiding door hun huis te geven. Meer informatie over deze actie is te vinden op www.xite.nl/koningsdag.

Vier Koningsdag met XITE!

Geniet van een ultiem Koningsdagfeest rechtstreeks vanuit je woonkamer met onze speciale programmering op de XITE tv zender en XITE Hits op Samsung TV Plus (kanaal 4001). Van middernacht tot twaalf uur 's avonds zie je de beste muziekvideo's die de kroon op jouw Koningsdag vormen!

Over XITE

XITE wil de beste muziekvideo-ervaring ter wereld bieden. XITE werd in 2008 opgericht in Amsterdam en bereikt nu meer dan 100 miljoen huishoudens in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Australië via lineaire netwerken, interactieve TV en on-demand streamingdiensten. Het bedrijf heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop het publiek muziekvideo's ervaart door kijkers in staat te stellen te zoeken, te liken en over te slaan door de enorme catalogus; te genieten van kanalen die zijn samengesteld door het team van muziekexperts; en kanalen samen te stellen op basis van genre, tijdperk en visuele stijl met behulp van de unieke Mixer-functie. XITE heeft toegang tot vrijwel alle beschikbare muziekvideo's door overeenkomsten met alle major en top independent muzieklabels.

Over Samsung TV Plus

Samsung TV Plus geeft kijkers direct toegang tot topnieuws, sport, entertainment en meer. Het is 100% gratis en vereist geen downloads, creditcards, abonnementen of extra apparaten.

Koningsdag Huisfeest met The Partysquad

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste XITE nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL