LinkedIn, B2B Kickstart PT.jpg
  • jpg

Pommelien Thijs en Erin Kinsey zijn deze maand de XITE Kickstart

AMSTERDAM, 2 April 2024 -  Maak je klaar om je onder te dompelen in een wereld van muzikale ontdekkingen, want XITE presenteert vol trots zijn Kickstart-artiesten van april, met de sensationele talenten van de Amerikaanse singer-songwriter Erin Kinsey en het Belgische popfenomeen Pommelien Thijs. Deze maand zul je hun nieuwste muziekvideo's vaker zien op XITE.

Op haar twaalfde begint Pommelien Thijs haar carrière als presentatrice, waarbij ze schittert in diverse televisieprogramma's, zoals 'Zoo-reporters' en 'Jij Kiest!'. Daarnaast bouwt Pommelien een indrukwekkende acteercarrière op met rollen in televisieseries en films zoals 'Vriendinnen', '#LikeMe', 'De Familie Claus 1, 2 en 3', en de bekende Netflix-serie 'Knokke Off'. In 2020 slaat ze een nieuwe weg in en verrast ze iedereen met haar muzikale talent. Samen met Jaap Reesema brengt ze het ontroerende duet 'Nu Wij Niet Meer Praten' uit, dat meteen een hit wordt. Een jaar later releaset ze voor het eerst haar eigen muziek en scoort ze haar eerste hit met 'Ongewoon'. Het daaropvolgende jaar verschijnt het album 'Per Ongeluk', met daarop singles onder meer de singles 'Erop of Eronder' en 'Droom Het Donker Weg', dat binnenkomt op de eerste positie in de Belgische album charts. Dit jaar heeft Pommelien Thijs opnieuw succes met haar vierde hit single 'Het Beste Moet Nog Komen', waarin ze het belang van verkeersveiligheid onderstreept. Met de bijbehorende muziekvideo wordt Pommelien Thijs uitgeroepen tot de XITE Kickstart van deze maand. Dat betekent dat je haar video extra vaak kunt zien op XITE.


Erin Kinsey - XITE Kickstart April
  • jpg
Erin Kinsey - XITE Kickstart April


De in Texas geboren en getogen Erin Kinsey, is een rijzende ster in de countrymuziek scene, waar ze haar unieke stem en oprechte songwriting naar voren brengt. Met een diepe passie voor countrymuziek, leidde Erin's reis haar vanuit het hart van Texas naar Music City, waar ze haar weg insloeg om een gerespecteerde singer-songwriter te worden. Erin Kinsey's reis blijft evolueren met de release van haar nieuwste single 'Matchmaker', waarmee ze haar status als dynamische kracht in de country scene verder versterkt. Met 'Matchmaker' duikt Erin in de complexiteiten van liefde en relaties, waarbij ze haar inzichtelijke teksten verpakt in pakkende melodieën die diep resoneren bij luisteraars. Terwijl Erin Kinsey haar stempel blijft drukken in de muziekindustrie, springt 'Matchmaker' eruit als een bewijs van haar artistieke evolutie en haar diepgewortelde liefde voor countrymuziek.

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste XITE nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL