XITE lanceert 'XITE R&B Classic Jams' op Samsung TV PlusNL.jpg
  • jpg

XITE lanceert 'XITE R&B Classic Jams' op Samsung TV Plus

AMSTERDAM, 17 januari 2024 - Vandaag kondigt XITE trots de lancering aan van het nieuwste muziekkanaal, 'XITE R&B Classic Jams', op FAST-service Samsung TV Plus in Nederland. Hier brengt XITE een exclusieve selectie van tijdloze R&B-hits naar de huiskamers van Samsung TV Plus-gebruikers, waardoor zij kunnen genieten van een unieke muziekervaring.

In de afgelopen twee jaar heeft XITE zich met succes gevestigd in meerdere internationale markten via Samsung TV Plus. Na de introductie van diverse kanalen in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Oostenrijk in 2021, werd het aanbod in deze markten verder uitgebreid en lanceerde het muziekvideoplatform in 2023 ook de eerste FAST-kanalen in Nederland. De lancering van 'XITE R&B Classic Jams' bouwt voort op het succes van kanalen zoals 'XITE Hits' en 'XITE All Out Dance' en versterkt het muziekvideolandschap op Samsung TV Plus, waardoor kijkers nog meer keuzemogelijkheden hebben voor een hoogwaardige audiovisuele beleving.

'XITE R&B Classic Jams' is vanaf nu gratis beschikbaar voor gebruikers van Samsung Smart TV-modellen vanaf 2017.

XITE lanceert 'XITE R&B Classic Jams' op Samsung TV Plus.jpg
  • jpg

Over XITE

XITE wil de beste muziekvideo-ervaring ter wereld bieden. XITE werd in 2008 opgericht in Amsterdam en bereikt nu meer dan 100 miljoen huishoudens in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Australië via lineaire netwerken, interactieve TV en on-demand streamingdiensten. Het bedrijf heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop het publiek muziekvideo's ervaart door kijkers in staat te stellen te zoeken, te liken en over te slaan door de enorme catalogus; te genieten van kanalen die zijn samengesteld door het team van muziekexperts; en kanalen samen te stellen op basis van genre, tijdperk en visuele stijl met behulp van de unieke Mixer-functie. XITE heeft toegang tot vrijwel alle beschikbare muziekvideo's door overeenkomsten met alle major en top independent muzieklabels.

Over Samsung TV Plus

Samsung TV Plus geeft kijkers direct toegang tot topnieuws, sport, entertainment en meer. Het is 100% gratis en vereist geen downloads, creditcards, abonnementen of extra apparaten.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste XITE nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL