XITE lanceert in Canada op Rogers Ignite TV

Muziekvideo streaming app XITE is nu beschikbaar op Rogers Ignite TV in Canada

AMSTERDAM, 30 april 2020 – De interactieve XITE app, die de ultieme muziekvideo-ervaring biedt op TV en OTT-platformen, is nu beschikbaar op Rogers Ignite TV in Canada. Vanaf nu hebben klanten van Ignite TV toegang tot een uitgebreide collectie muziekvideo’s. De muziekvideo streamingdienst XITE biedt tot wel 100 gecureerde themakanalen en verschillende interactieve features zoals de ‘Mixer’; maak zelf een kanaal door een genre, decade en style te selecteren.

XITE_On_Rogers.png
  • png

Cees Honig, Co-CEO van XITE: “We zijn erg enthousiast om XITE op Rogers Ignite TV te lanceren en muziekfans in Canada de ultieme muziekvideo ervaring te bieden, zoals we dat voor miljoenen anderen over de wereld doen. Rogers Ignite TV biedt klanten de ultieme videostreaming ervaring waardoor ze kunnen genieten van hun favoriete muziekvideo’s.” –

"Met de introductie van XITE op Ignite TV geven we onze klanten toegang tot nog meer content in verschillende genres en brengen we ze samen op één bestemming voor entertainment", zegt Eric Bruno - Senior Vice President, 5G, Content en Connected Home. "XITE is de eerste muziekvideo streamingdienst op Ignite TV en de eerste in een reeks van muziek apps die toegevoegd wordt."

XITE biedt een volledige catalogus met muziekvideo's van artiesten van alle grote en onafhankelijke platenlabels, van populaire artiesten tot opkomend talent. De muziekvideo streamingdienst beschikt over tot wel 100 gecureerde themakanalen die zich richten op genres, decennia, stemmingen, thema's en seizoensgebonden evenementen, evenals het ‘Fresh Friday’-kanaal dat elke vrijdag wordt bijgewerkt met de allernieuwste muziekvideo’s.

Klanten van Ignite TV kunnen de uitgebreide collectie muziekvideo’s van XITE ontdekken door “XITE (‘excite’)” in te spreken in hun Ignite TV afstandsbediening met stembesturing. De interactieve XITE app is daarnaast ook te vinden in de app-sectie.

XITE is als gratis app beschikbaar met advertenties. XITE Premium biedt een advertentievrije ervaring met features zoals onbeperkt skippen, gepersonaliseerde afspeellijsten en meer.

Over XITE

XITE’s missie is om de beste muziekvideo ervaring ter wereld aan de consument te bieden. Het Nederlandse muziekvideoplatform bereikt inmiddels meer dan 100 miljoen huishoudens in Europa en Noord Amerika. XITE verbeterde de muziekvideo ervaring met het lanceren van een interactieve service, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal kunnen bouwen. Bovendien verbindt XITE diverse merken aan muziek en (pop)cultuur om Young Adults te bereiken. De in-house productieafdeling is gespecialiseerd is het maken van deze branded en original content.

XITE is beschikbaar via

NL: Ziggo

USA: Comcast Xfinity - Roku - Samsung TV - Apple TV - Amazon Fire TV

CA: Rogers Ignite TV - Amazon Fire TV

UK: Sky Q - Samsung TV - Apple TV - Amazon Fire TV

IE: Sky Q - Samsung TV

Voor vragen en/of meer informatie:

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste XITE nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL