BasicFitXITE.jpg
  • jpg

Qucee, Tabitha, Bokoesam en Lauwtje sporten in nieuwe XITE campagne voor Basic-Fit

Vanaf vandaag kan je jouw favoriete Nederlandse artiesten zien sporten in de nieuwe XITE campagne voor Basic-Fit. In het nieuwe programma "Level Up" worden artiesten als Qucee, Tabitha, Bokoesam en Lauwtje al sportend geïnterviewd door XITE presentatrice Iris Enthoven. De campagne laat de young adult doelgroep (18-34) op een sympathieke wijze kennismaken met Basic-Fit door hun muzikale voorbeelden te koppelen aan de sportschoolketen en zo te laten zien dat sporten vooral leuk en toegankelijk moet zijn voor iedereen. De eerste aflevering van Level Up met Tabitha is vanaf nu te zien op het YouTube-kanaal van XITE en wordt daarnaast gepusht via een crossmediale mix van TV en online.

Verklapt TABITHA de GEKSTE PLEK waar ze het ooit heeft GEDAAN?! | Level Up

In Level Up wordt de sportiviteit van de deelnemende artiesten op de proef gesteld tijdens drie verschillende workouts gericht op cardio, kracht en lenigheid. Tijdens deze challenges komt de kijker niet alleen meer te weten over de artiesten aan de hand van de interviews, maar worden ook de verschillende apparaten en mogelijke workouts bij Basic-Fit uitgelicht op een laagdrempelige manier. Louiza Voorthuijsen, Director Content & Brand Partnerships bij XITE: "Relatability was voor ons zeer belangrijk bij het uitwerken van de campagne. De kijkers moeten zich kunnen inleven in de artiesten en op die manier gemotiveerd worden om te gaan sporten. En waar kan je dat beter doen dan bij Basic-Fit?". 

Erica van Vonderen, International Marketing & E-commerce Manager bij Basic-Fit: "XITE staat in contact met de doelgroep die wij willen inspireren om bij ons te komen sporten. Door deze samenwerking kregen we de gelegenheid om fitness fun en toegankelijk te presenteren, waarbij je zelf bepaalt hoe vaak en voor welk type work-out je bij ons komt, je bepaalt zelf wat fit is. GO FOR IT."

Mailing visual_afl 2.png
  • png

Over XITE

XITE’s missie is om de beste muziekvideo ervaring ter wereld aan de consument te bieden. Het Nederlandse muziekvideoplatform bereikt inmiddels meer dan 100 miljoen huishoudens in Europa en Noord Amerika. XITE verbeterde de muziekvideo ervaring met het lanceren van een interactieve service, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal kunnen bouwen. Bovendien verbindt XITE diverse merken aan muziek en (pop)cultuur om Young Adults te bereiken. De in-house productieafdeling is gespecialiseerd is het maken van deze branded en original content.

Over Basic-Fit

Basic-Fit is met meer dan 700 clubs de grootste fitnessketen in Europa. We zijn actief in vijf landen en in onze clubs werken 2 miljoen leden aan het verbeteren van hun gezondheid en conditie. Basic-Fit heeft een transparant lidmaatschapsmodel en biedt een betaalbare hoge kwaliteit fitnesservaring die aansluit bij de fitnessbehoeften van actieve mensen. Een standaard lidmaatschap geeft mensen toegang tot al onze clubs in Europa en alle voordelen van de Basic-Fit App.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste XITE nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL