XITETABITHA.jpg
  • jpg

Tabitha, Trobi en The Flexican geven festivaltips in nieuwe XITE campagne voor The Athlete's Foot

XITE en The Athlete's Foot claimen de festivalzomer met een nieuwe crossmediale campagne, waarin de vetste festivalsneakers en artiesten als Tabitha, Trobi en The Flexican centraal staan. De eerste fase van de campagne, waarin deelnemers via de kanalen van XITE kans maakten op een zomer lang gratis sneakers, resulteerde in bijna 1.4 miljoen impressies en duizenden deelnemers. De tweede fase, waarin artiesten als Tabitha, Trobi en The Flexican festivaltips delen vanaf festivals als By The Creek, Vunzige Deuntjes en Solar Weekend, loopt nu op de kanalen van XITE.

De campagne wordt uitgezet via de TV en online kanalen van XITE. Om de koppeling te versterken, is de campagne ook doorvertaald op de festivals zelf, waar The Athlete’s Foot een eigen stage heeft gerealiseerd in samenwerking met Chasin the Hihat en XITE, waar de artiesten ook een exclusief optreden geven.

Louiza Voorthuijsen, Director Content & Brand Partnerships bij XITE: "Iedere artiest heeft, net als ieder festival, zijn of haar eigen stijl in muziek, cultuur, kleding en natuurlijk sneakers. We hebben daarom voor deze campagne gekozen voor artiesten met een eigen stijl, passend bij het desbetreffende festival, The Athlete’s Foot en XITE. Door de combinatie van online, offline en TV hebben we The Athlete's Foot succesvol neergezet als dé autorieit op het gebied van

festivalsneakers." 

Sasha Koelewijn, Marketing Coördinator bij The Athlete's Foot: "XITE en The Athlete’s Foot werken inmiddels een aantal jaren samen en keer op keer blijkt dit een goede match te zijn. We hebben samen al meerdere campagnes opgezet waarin we steeds zien dat onze merkwaarden goed bij elkaar passen en ook onze doelgroepen nagenoeg overeenkomen. XITE staat dichter bij onze target consumer dan wie dan ook en weet steeds content te creëren die hen aanspreekt en daardoor een positief effect heeft op onze brand awareness."

20190720-VUNZIGE-207.jpg
  • jpg
FlexicanXITE.jpg
  • jpg

Over XITE

XITE’s missie is om de beste muziekvideo ervaring ter wereld aan de consument te bieden. Het Nederlandse muziekvideoplatform bereikt inmiddels meer dan 100 miljoen huishoudens in Europa en Noord Amerika. XITE verbeterde de muziekvideo ervaring met het lanceren van een interactieve service, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal kunnen bouwen. Bovendien verbindt XITE diverse merken aan muziek en (pop)cultuur om Young Adults te bereiken. De in-house productieafdeling is gespecialiseerd is het maken van deze branded en original content.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Contact details

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive XITE news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually