XITEKaraokeBoxCaza.jpg
  • jpg

Tweede seizoen voor XITE's Karaoke Box

It’s karaoke time! Vandaag start het tweede seizoen van XITE's Karaoke Box. In het populaire wekelijkse YouTube-programma performen artiesten hun favoriete (guilty pleasure) tracks of zingen ze een van hun eigen nummers. Niemand minder dan Caza mag vandaag het tweede seizoen aftrappen met zijn eigen versie van Famke Louise's 'Op Me Monnie'. Karaoke Box is elke woensdagmiddag om 16:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van XITE. 

XITEKaraokeBox.jpg
  • jpg

In het eerste seizoen konden kijkers genieten van artiesten en creators als Bizzey, Nienke Plas, Défano Holwijn, Supergaande, Kaj Gorgels, Jacin Trill, Kalvijn, Petrus, Gio & Melanie Latooy en vele anderen. Voor het tweede seizoen zijn niet alleen een hoop nieuwe namen toegevoegd aan deze reeks; ook de studio heeft een complete makeover gehad. 

De eerste gast van dit seizoen is Caza. Caza, bekend van hits als SLIDE met Famke Louise en POSITIE met Bizzey, laat zijn karaoke skills zien met zijn eigen versie van Famke Louise's 'Op Me Monnie'. Benieuwd hoe dat klinkt? Check het nu in de eerste aflevering van het tweede seizoen van Karaoke Box! 

CAZA doet HILARISCHE 'Op Me Monnie' cover van FAMKE LOUISE | Karaoke Box

Over XITE

XITE’s missie is om de beste muziekvideo ervaring ter wereld aan de consument te bieden. Het Nederlandse muziekvideoplatform bereikt inmiddels miljoenen huishoudens in Europa, Noord Amerika en het Midden-Oosten. XITE verbeterde de muziekvideo ervaring met het lanceren van een interactieve service, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal kunnen bouwen. Bovendien verbindt XITE diverse merken aan muziek en (pop)cultuur om Young Adults te bereiken. De in-house productieafdeling is gespecialiseerd is het maken van deze branded en original content.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

XITE Networks International

Moa Afzal 

PR & Communications Manager

E: moa@xite.com 

M: +31 6 25 54 07 67

Contact details

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive XITE news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually