800x400 NAAZ+RIMON.jpg
  • jpg

XITE lanceert Levi's United By The Beat campagne in Nederland

XITE en Levi's lanceren vandaag Levi's internationale United By The Beat campagne in Nederland. Om de campagne goed aan te sluiten op de Nederlandse doelgroep en deze krachtiger te bereiken, heeft XITE een lokale doorvertaling gemaakt van het concept en de campagne, waarin opkomende vrouwelijke Nederlandse artiesten Naaz en RIMON de hoofdrol spelen. Door middel van een unieke online short-doc stijl vertellen beide artiesten over hun connectie met muziek en hoe dit ervoor zorgde dat zij zich verbonden voelden met de wereld om hen heen.

Music is a global language. It transcends race, religion and politics. It’s a social scene that navigates between genres and has the power to move, inspire, and bring people together from all over the world.  - Levi's United By The Beat.
900x450 NAAZ.jpg
  • jpg

De United By The Beat campagne richt zich op muziek als een universele vorm van communicatie. De lokale doorvertaling van de internationale Levi's campagne is gecreëerd en geproduceerd door XITE in samenwerking met Levi's en OMD Nederland, waarbij is gekozen voor twee vrouwelijke Nederlandse artiesten, Naaz en RIMON.

Lars Brink, Creative Director bij XITE: "Naaz en RIMON hebben het niet altijd makkelijk gehad door hun achtergrond en jeugd. Muziek heeft hen geholpen erachter te komen wie ze zelf zijn, en snel daarna is Nederland verliefd geworden op hun muziek. Het was een bijzondere ervaring dit verhaal in deze vorm te regisseren voor Levi's en XITE.". Het portret van Naaz staat nu live op de online kanalen van XITE (o.a. Facebook & Instagram) en XITE's Personalised Music Television.

800x400 RIMON.jpg
  • jpg

Over XITE

XITE zendt als muziekvideo platform 24/7 de populairste muziekvideo’s uit. De zender bereikt inmiddels meer dan 16 miljoen huishoudens in Nederland, België, Duitsland, Qatar, Canada en de Verenigde Staten. Eind 2015 bracht XITE de Personalised Music Television service uit, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, en kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal bouwen. Bovendien heeft XITE een eigen productieafdeling gespecialiseerd in het maken van original en branded music content.

Voor meer informatie en/of vragen, kan je contact opnemen met:

Contact details

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive XITE news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually