festilabheader.jpg
  • jpg

XITE lanceert Festilab met Iris Enthoven, Rens Polman, Gierige Gasten, Kaj van der Voort en Kaj Gorgels 

Kan je met je opa naar een festival? Zijn festivalgangers gierig? Is een festival dé plek om iemand te veroveren? XITE lanceert vandaag het nieuwe YouTube-format Festilab. In dit wekelijkse programma test XITE presentatrice Iris Enthoven sociale experimenten op het festivalterrein samen met gastpresentatoren als Rens Polman, Kaj van der Voort, Kaj Gorgels en de mannen van Gierige Gasten. Festilab is elke woensdagmiddag te zien op het YouTube-kanaal van XITE. 

RAVEN met je OPA op een FESTIVAL?! | Festilab #1: We Are Electric

In de eerste aflevering van Festilab staat het thema 'leeftijd' centraal. Veel festivals hebben een minimumleeftijd van 18 jaar, maar is er ook een maximumleeftijd of kan je als festivalganger prima met je opa op stap? Iris Enthoven en Rens Polman gingen samen met de 74-jarige Henk naar We Are Electric om dit te testen. Benieuwd wat de reacties waren? Check het nu in de eerste aflevering van Festilab! 

irisgierigegasten.jpg
  • jpg
irisrensfestilab.jpg
  • jpg

Over XITE

XITE zendt als muziekvideo brand 24/7 de populairste muziekvideo’s uit. De zender bereikt inmiddels meer dan 15 miljoen huishoudens in Nederland, België, Duitsland, Qatar, Canada en de Verenigde Staten. Eind 2015 bracht XITE de Personalised Music Television service uit, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, en kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal bouwen. Bovendien heeft XITE een eigen productieafdeling gespecialiseerd in het maken van original en branded music content.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Contact details

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive XITE news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually