Rob 900 x 450.jpg
  • jpg

XITE en Bacardi lanceren campagne: Share What Moves You

XITE en Bacardi lanceren vandaag de zomercampagne ‘Share What Moves You’, waarbij jong talent de kans krijgt om hun passies, ambities en dromen te delen met de wereld om zo anderen te inspireren. De samenwerking, gekoppeld aan het festivalseizoen, wordt afgetrapt door danseres Lotte Schouten en DJ Rob Black die in korte, krachtige video’s op onder andere Facebook en Instagram laten zien wat hun beweegt om op deze manier young adults te activeren om ook hun dromen en ambities na te jagen.

Bacardi & XITE: Share What Moves You

Deze young adults krijgen drie weken lang de kans om door middel van een foto of video op social media met #ShareWhatMovesYou XITE en Bacardi te overtuigen van hun passie en de rest van de wereld te inspireren met hun talent. Manon Fennis, Marketing Director van XITE, benadrukt de laagdrempeligheid van de campagne: “Om de drempel zo laag mogelijk te houden voor de deelnemers hebben wij ervoor gekozen om ze de vrijheid te geven om zelf het kanaal te kiezen wat ze hiervoor willen gebruiken. Dat kan dus door middel van een video op Facebook zijn, maar bijvoorbeeld ook door een foto op Instagram of zelfs via Instastories”. 

De twee beste inzendingen worden beloond met een videoportret over hun passie en talent. XITE biedt ze daarnaast direct een platform, door het portret uit te zetten via de kanalen van XITE. Ook worden de beste inzendingen ondersteund met een financieel duwtje in hun rug om verdere steppen te zetten bij het verwezenlijken van hun droom.

''De crossmediale campagne met een sterke focus op Instagram is van campagnestrategie tot filmscript, van productie tot muziek, ontwikkeld en uitgewerkt door XITE. Hierdoor konden we alle onderdelen op een goede, efficiënte en doelgerichte manier inzetten, wat ook zorgde voor een zeer fijne samenwerking met Bacardi", aldus Esther Ris, Head of Productions bij XITE. 

LOTTE SOCIAL 4 4x5.jpg
  • jpg

Client: Bacardi, Ingrid Lammens

Mediabureau: OMD, Chantal Balder, Harriet van der Leur, Elizabeth Zesjkova, Imke Kuiper

XITE:

Marketing: Manon Fennis

Account: Louiza Voorthuijsen, Arash Banaei

XITE Productions:

Head of Productions: Esther Ris

Creative + Director: Lars Brink

Producer: Rutger van Hesteren

DP: Levien Priem

Edit: Levien Prem

Grading: Nikolai Swartz

Sound design: Wouter Hardy 

Over XITE

XITE zendt als muziekvideo brand 24/7 de populairste muziekvideo’s uit. De zender bereikt inmiddels meer dan 15 miljoen huishoudens in Nederland, België, Duitsland, Qatar, Canada en de Verenigde Staten. Eind 2015 bracht XITE de Personalised Music Television service uit, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, en kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal bouwen. Bovendien heeft XITE een eigen productieafdeling gespecialiseerd in het maken van original en branded music content.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Contact details

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive XITE news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually