BTS HEADER V5.jpg
  • jpg

XITE lanceert Behind The Stories met o.a. Yung Felix, Donnie en Soufiane Eddyani

Het delen van je leven op social media kanalen als Instagram en Snapchat is tegenwoordig een routineklus voor de meeste artiesten. Iedereen lijkt alles te delen, maar wat gebeurt er precies voor en na die tien à vijftien seconden? XITE lanceert vandaag de eerste aflevering van het nieuwe format 'Behind The Stories'. In deze vierdelige documentairereeks volgt XITE het ongepolijste leven van Yung Felix, Donnie, Soufiane Eddyani, Ray Fuego en Girls Love DJs. 

Donnie haalt een vloeibaar ontbijtje bij de Poolse supermarkt | Behind The Stories #1

Hoe ziet het leven van een artiest er echt uit, los van zijn of haar socials? Wat zijn de hoogtepunten en dieptepunten, en is alles werkelijk zo fascinerend als het lijkt? XITE laat in het eerste seizoen van 'Behind The Stories' zien hoe artiesten omgaan met tegenslagen, wat hun drijfveer is bij bepaalde beslissingen, en hoe een normale dag in het leven van een artiest eruit ziet. Daarnaast geeft XITE een kijkje achter de schermen bij premières, speciale bezoeken en promodagen. De eerste aflevering van 'Behind The Stories' is nu te zien op het YouTube-kanaal van XITE. 

btsYungFelix.jpg
  • jpg
RAY MET BTS TITEL.jpg
  • jpg

Over XITE

XITE zendt als muziekvideo brand 24/7 de populairste muziekvideo’s uit. De zender bereikt inmiddels meer dan 15 miljoen huishoudens in Nederland, België, Duitsland, Qatar, Canada en de Verenigde Staten. Eind 2015 bracht XITE de Personalised Music Television service uit, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, en kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal bouwen. Bovendien heeft XITE een eigen productieafdeling gespecialiseerd in het maken van original en branded music content.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Contact details

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive XITE news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually