WhoKnowsMeBest_XITE_KajVanDerVoort.jpg
  • jpg

XITE lanceert Who Knows Me Best met o.a. Jacin Trill, Kaj van der Voort en Tony Junior

Hoe goed ken jij je idool eigenlijk? XITE lanceert vandaag de eerste aflevering van het gloednieuwe YouTube format "Who Knows Me Best". In dit tweewekelijkse programma nemen twee fans het tegen elkaar op om te zien wie zijn of haar idool het beste kent. De quizmaster is niemand minder dan de artiest zelf! Who Knows Me Best met artiesten als Jacin Trill, Kaj van der Voort en Tony Junior is om de week op woensdag om 16:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van XITE.

XITE_WKMB_JacinTrill.jpg
  • jpg

In de eerste aflevering van Who Knows Me Best is te zien hoe twee fans van Jacin Trill het tegen elkaar opnemen. Jacin heeft in hele korte tijd een plek weten te bemachtigen in de Nederlandse hitlijsten naast topartiesten als Ronnie Flex en Bokoesam. Met tracks als Kspreyopjebytch en rozeswoesh kwam de doorbraak, en ondertussen staat de jonge artiest op bijna ieder festival deze zomer. Hoog tijd dus om op zoek te gaan naar Jacin's grootste fan. Wie dat is geworden? Het resultaat van de battle is nu te zien in de eerste aflevering van Who Knows Me Best.

Gaat JACIN TRILL meedoen aan EXPEDITIE ROBINSON?! | Who Knows Me Best

Over XITE

XITE zendt als muziekvideo brand 24/7 de populairste muziekvideo’s uit. De zender bereikt inmiddels meer dan 15 miljoen huishoudens in Nederland, België, Duitsland, Qatar en Canada. Eind 2015 bracht XITE de Personalised Music Television service uit, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, en kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal bouwen. Bovendien heeft XITE een eigen productieafdeling gespecialiseerd in het maken van original en branded music content.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste XITE nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL