stemnuxa17NL.jpg
  • jpg

Boef en Martin Garrix meest genomineerd bij de XITE Awards 2017

De genomineerden voor de XITE Awards 2017 zijn bekend! Boef is met maar liefst vijf nominaties de grootste kanshebber, gevolgd door Martin Garrix met vier. Ronnie Flex, Lil' Kleine en Dua Lipa maken ieder kans op drie awards. De XITE Awards vindt plaats op donderdag 23 november in de Melkweg, Amsterdam. Stemmen kan vanaf vandaag op xite.nl/xa17.

XA17_nominee_boef.png
  • png
XA17_nominee_martingarrix.png
  • png

In totaal maken 47 nationale en internationale artiesten kans op een van de 11 XITE Awards, waaronder Best Song, Best Dutch, Best Kickstart, Best International en natuurlijk Best Music Video. Boef, Martin Garrix, Ronnie Flex, Lil' Kleine en Dua Lipa zijn de grootste kanshebbers. Daarnaast maken onder andere Oscar & The Wolf, Sevn Alias en Naaz kans op twee awards. Check hier de volledige lijst van genomineerden. Stemmen kan vanaf vandaag op xite.nl/xa17.

De avond is een ultieme mash up van het muziekjaar 2017, verpakt in een vette awardshow met optredens van (inter)nationale artiesten, dj's en opkomende talenten. Bizzey is dit jaar de host van de XITE Awards en trapt de avond af met een spetterend optreden. De volledige line-up wordt deze maand bekendgemaakt via xite.nl/xa17. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om kaarten te kopen voor de XITE Awards via Ticketmaster.

XA17_nominee_lil kleine.png
  • png
XA17_nominee_ronnieflex.png
  • png

Voor de show bundelen XITE en Concentrate hun krachten. In aanloop naar de XITE Awards lanceert Concentrate een gloednieuw YouTube format, volledig in het teken van de avond. Daarnaast zal Concentrate de leukste onderdelen van de avond vastleggen zodat de kijkers een exclusief kijkje backstage krijgen! 

Als official partner van de XITE Awards 2017 neemt The Athlete’s Foot samen met XITE in de aanloop naar het evenement een kijkje in het leven van vijf genomineerde artiesten. Hoe zijn ze ooit begonnen en hoe is het om in hun sneakers te staan? De eerste aflevering van de serie gaat op 18 oktober live op het YouTube-kanaal van XITE.

The Athlete’s Foot is dé sneakerstore met maar liefst 58 winkels in Nederland en bijna 500 winkels wereldwijd. De uitgebreide collectie van The Athlete’s Foot bestaat voor het grootste gedeelte uit sneakers, kleding en accessoires van sportauthentieke merken. Of je nou wil chillen in de stad of lekker dansen en feesten tijdens de XITE Awards: The Athlete's Foot biedt je een grote selectie van fashionable, sportswear inspired kleding & sneakers aan. 

XA17_persbericht_banner_800x333.png
  • png

XITE Awards 2017

Donderdag 23 november 2017

Melkweg, Amsterdam

Powered by The Athlete’s Foot // Hosted by Concentrate 

Een beperkt aantal kaarten is te koop via Ticketmaster

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

De presskit, inclusief een volledige lijst van alle genomineerden, is hier te downloaden. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste XITE nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL