XITEHEADERPB.png
  • png

XITE en Concentrate BOLD lanceren samen nieuw YouTube-format 'The Pick Up Line'

Vanaf vandaag bundelen XITE en Concentrate BOLD (RTL MCN) hun krachten voor een nieuw YouTube-format: 'The Pick Up Line'. In dit wekelijkse YouTube-programma bezoeken presentatoren Iris Enthoven en Niels Oosthoek diverse festivals, waar zij verslag doen en daarnaast op zoek gaan naar de beste 'Pick Up Lines'. De samenwerking van beide platformen gaat gepaard met de start van het festivalseizoen bij XITE en de lancering van Concentrate BOLD, het stoere broertje van Concentrate.

The_Pick_Up_Line_XITE_Mail_Banner.png
  • png

The Pick Up Line bevat interviews en challenges met festivalgangers en artiesten met als overkoepelend thema: de liefde en de kunst van het versieren. Presentatoren Iris Enthoven en Niels Oosthoek vragen influencers en artiesten om tips op onder andere het gebied van kleding, lichaamstaal en dancemoves. De afleveringen worden uitgezonden via de YouTube-kanalen van XITE en Concentrate BOLD, waarbij XITE zich richt op de interviews en BOLD op de challenges. De eerste aflevering staat in het teken van Pinkpop. Daarop volgen wekelijks reports van We Are Electric Weekender, Amsterdam Summer Break Festival, Woo Hah!, Extrema Outdoor, en Zwarte Cross. Check hieronder de eerste aflevering. 

XITE

Is RONNIE FLEX goed in VERSIEREN? | THE PICK UP LINE #1 Pinkpop

Concentrate BOLD

"Met welke LIPPEN moet ik beginnen?!"| THE PICK UP LINE - Concentrate BOLD

Over XITE

XITE zendt als muziekvideo brand 24/7 de populairste muziekvideo’s uit. De Nederlandse muziekzender bereikt inmiddels meer dan 15 miljoen huishoudens in Nederland, België, Duitsland, Qatar, en nu ook Canada. Eind 2015 bracht XITE de Personalised Music Television service uit, waarmee kijkers hun muziekzender kunnen personaliseren door muziekvideo’s te liken en te skippen. Bovendien heeft XITE een eigen productieafdeling gespecialiseerd in het maken van original en branded music content.

Over RTL MCN

RTL MCN is het multi channel network van RTL en is de meest levendige plek voor nieuw talent en video-ondernemers om zichzelf verder te ontwikkelen. Het is een digitaal videonetwerk, dat invloedrijke videomakers en online sterren helpt bij hun ontwikkeling en bij het uitbreiden of opbouwen van hun social video-business. Aangesloten kanalen zijn o.a. Concentrate, Concentrate Velvet, Concentrate BOLD, Fikkie TV, RTL Basecamp, Stuk TV, OnneDi, Anna Nooshin, Sheling Kamkes, Bibi Breijman en vele anderen.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

XITE

Moa Afzal 

PR & Communications Manager

E: moa@xite.com

T: +31 20 715 52 07

M: +31 6 25 54 07 67

RTL Nederland, Multi Channel Networks

Melanie van Gelderen - Butter

Interim Sr. Communicatieadviseur

E: Melanie.van.Gelderen@rtl.nl

T: +31 6 20 97 83 51 

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste XITE nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL