XITEHEADERPB.png
  • png

Nederlands muziekbedrijf XITE lanceert TV-zender in Canada

XITE lanceert vandaag haar muziekzender in Canada. Hiermee is XITE de eerste Nederlandse broadcaster die haar services aanbiedt aan Canadese huishoudens. De zender, die volledig is gelokaliseerd, wordt aangeboden via Rogers Communications, een van de grootste TV operators in Canada.

De nieuwe muziekzender in Canada zal zich in eerste instantie richten op het uitzenden van muziekvideo’s in 4K. De muziekzender speelt hiermee in op de behoeften van de Canadese markt. XITE lanceerde vorig jaar al de eerste 4K-televisiezender In Nederland via KPN.  

Ik ben heel trots dat een vooraanstaande operator als Rogers kiest voor XITE. Het bevestigt hoe uniek ons product is en hoe belangrijk muziekvideo’s zijn.Derk Nijssen, oprichter en CEO van XITE Networks International Derk Nijssen, oprichter en CEO van XITE

Vanaf volgend jaar zullen de services worden uitgebreid, onder meer met de Personalised Music Television service van XITE. 

De lancering in Canada is een toffe eerste stap voor XITE hier in Noord-Amerika. Ik ben heel blij met deze partnership en met al onze nieuwe Canadese kijkers. Cees Honig, CEO van XITE U.S.A.
XITE Canada 4K Commercial - Rogers

XITE zendt als muziekvideo brand 24/7 de populairste muziekvideo’s uit. De Nederlandse muziekzender bereikt inmiddels meer dan 15 miljoen huishoudens in Nederland, België, Duitsland, Qatar en Canada. Eind 2015 bracht XITE de Personalised Music Television service uit, waarmee kijkers hun muziekzender kunnen personaliseren door muziekvideo’s te liken en te skippen. Bovendien heeft XITE een eigen productieafdeling gespecialiseerd in het maken van original en branded music content.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

De presskit kan hier gedownload worden. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste XITE nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL