XITEHEADERPB.png
  • png

XITE geeft jouw EINDEXAMENFISSA een upgrade!

Op woensdag 14 juni komt het verlossende woord voor alle eindexamenstudenten. XITE zet een van de geslaagden in het zonnetje en organiseert deze zomer, in samenwerking met Sony en MediaMarkt, een vet eindexamenfeest. Het enige wat je hoeft te doen, is een foto te uploaden op Instagram waarin je laat zien dat je geslaagd bent met #EINDEXAMENFISSA en #SONYEXTRABASS, en wie weet staat Boris binnenkort voor jouw deur om je feestje op zijn kop te zetten.

#EINDEXAMENFISSA

Nadat de uitslag binnen is, begint de strijd om het vetste eindexamenfeestje van het jaar te winnen. Zet je leukste foto als geslaagde student op Instagram met #EINDEXAMENFISSA en #SONYEXTRABASS, plan je eigen feestje en nodig al je vrienden uit. Wanneer jij wint, zorgt XITE dat je feestje onvergetelijk wordt met confettikannonen, opblaasdieren, een Sony XB7 Partyspeaker inclusief Extra Bass headphone en veel meer! Daarnaast maken de gasten van het feest kans op een van de XB20 wireless speakers. Je kan meedoen tot woensdag 21 juni. Check www.xite.nl/eindexamenfissa voor alle informatie. 

XITE - Boris Lange
  • jpg
XITE - Boris Lange

Over XITE

XITE zendt als muziekvideo brand 24/7 de populairste muziekvideo’s uit. XITE ging in 2008 live en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste muziekzender van Nederland en België. De zender bereikt inmiddels meer dan 15 miljoen huishoudens in Nederland, België, Duitsland en Qatar. Eind 2015 bracht XITE de Personalised Music Television service uit, waarmee kijkers hun muziekzender kunnen personaliseren door muziekvideo’s te liken en te skippen. Bovendien heeft XITE een eigen productieafdeling gespecialiseerd in het maken van original en branded music content.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

De presskit kan hier gedownload worden. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste XITE nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL