XITEHEADERPB.png
  • png

XITE produceert muziekvideo voor "Tijdmachine" van Ruben Annink en Teske

XITE heeft, in samenwerking met label TRIFECTA / Warner Music, de nieuwe muziekvideo van singer-songwriters Ruben Annink en Teske geproduceerd. De video van het nummer "Tijdmachine" kreeg donderdag 18 mei om 19:00 een exclusieve première op XITE en staat nu online.

8939a7f5-9113-4ee0-bf2e-dc2cc041752c.jpg
  • jpg

Het nummer "Tijdmachine" gaat over een relatie die tegen het einde loopt. Het verhaal wordt in de clip symbolisch in beeld gebracht en vat de afstand die tussen het duo is ontstaan visueel samen. De muziekvideo is mede mogelijk gemaakt door horlogemerk Swatch en geldt als startpunt van een brede campagne. Naast product placement en een link naar het merk in de video, besteden ook beide artiesten aandacht aan de brand en krijgt het merk een spotcampagne op XITE. 

Ruben Annink - Tijdmachine (feat. Teske): Behind the Scenes

Ruben Annink (TRIFECTA) eindige in 2015 in de finale van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Daarna scoorde hij hits met onder andere Ali B, Monica Geuze en Jonna Fraser, en onlangs bracht hij zijn single "Twee Shots" met Keizer uit. Vlogger, blogger en zangeres Teske de Schepper (Top Notch) begon haar muzikale carrière in 2014 met debuutsingle  "Rewritten". Vorig jaar bracht zij met Mr Polska de grote hit "Samen" uit, waarvoor ze een gouden plaat binnenhaalde. Vandaag brengen Ruben en Teske samen het nummer "Tijdmachine" uit.

Bo de Raaff (TRIFECTA / Warner Music) is zeer tevreden met de video:

 Ik ben erg blij met het eindresultaat en Swatch als partner van deze videoclip. In de toekomst verwacht ik dat we vaker met XITE gaan samenwerken.’’ Bo de Raaff 

Omar Kbiri (co-founder Maak en manager Teske) is enthousiast over de samenwerking:

 Het is tof om te zien dat een partij als XITE zich opwerpt om actief met artiesten en hun projecten mee te kijken naar externe partijen die hierin willen investeren. Een slimme driehoek qua media inzet met alleen maar winnaars. Omar Kbiri

De muziekvideo is hieronder te bekijken. 

RUBEN ANNINK - TIJDMACHINE FEAT. TESKE

Over XITE

XITE zendt als muziekvideo brand 24/7 de populairste muziekvideo’s uit. XITE ging in 2008 live en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste muziekzender van Nederland en België. De zender bereikt inmiddels meer dan 15 miljoen huishoudens in Nederland, België, Duitsland en Qatar. Eind 2015 bracht XITE de Personalised Music Television service uit, waarmee kijkers hun muziekzender kunnen personaliseren door muziekvideo’s te liken en te skippen. Bovendien heeft XITE een eigen productieafdeling gespecialiseerd in het maken van original en branded music content.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste XITE nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL